Aanbod

Je wilt gezonder leven; meer bewegen, vaker ontspannen of juist beter eten. Je hebt fysieke klachten waar je vanaf wilt. Wat je doel ook is, het begint met focus. Wat wil ik? Wat kan ik? Tegen welke inspanning? Iedereen is bij ons welkom. Van yoga voor beginners tot gevorderde sporter. Tijdens de lessen en trainingen creëren we een veilige sfeer, waar duurzame materialen, een comfortabele temperatuur en aangepaste HUE verlichting aan bijdragen. De lessen sluiten we rustig af met een warme kop thee. Benieuwd naar de lessen?

Ons aanbod

Naast sport, yoga en Pilates bieden wij ook food-coaching aan.

Vanaf 2005 geeft Sanne Bernhart, auteur van het lifestyle boek Food Fit Focus, lifestyle coaching.

Je kunt bij haar terecht voor

Gewoonten aanpassen begint met kleine stappen, dicht bij jezelf, op maat gemaakt.

Onze coaches zijn meer dan alleen coaches

Samen werken we aan jouw doelen, denken we mee over blessurevrij trainen en geven we evidence based tips om mee te nemen in het dagelijks leven. En dat met heel veel fun!

Faq

Voor de small group en de groepslessen heb je nodig: 

Lekkerzittende kleding, liefst sportkleding, sokken, een handdoek, water en liefst een eigen yogamat. 

Voor de sportlessen heb je ook nog binnenschoenen nodig. 

In het lesrooster vind je de omschrijving van de lessen. Verder kun je een gratis introductieles volgen en 3 kennismakingslessen boeken om zo kennis te maken met de studio, de lessen en de docenten.

Je kunt bij ons in principe terecht bij elke groepsles. De docent zal je na de les, samen met je wensen, advies geven waar je het beste bij kan aanhaken.