kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

WOW!

Dag allemaal,
In deze moeilijke tijd voor iedereen en ook voor de docenten van Kyosan vraag ik jullie aandacht voor het volgende;
Ik, Margot Hopman, 72 jaar jong, ben sinds enkele jaren lid van Kyosan en volg veel lessen. Het is mijn gezondheid zeer ten goede gekomen dankzij de goede docenten die me geen seconde uit het oog verloren.
Dat is zeer waardevol en moeilijk in geld uit te drukken ook voor jonge mensen die tegenwoordig zwaar onder druk staan.
De kwaliteit van de docenten is zeer hoog en  zou daarom ook nu gekoesterd moeten worden, vandaar dit voorstel aan jullie.
Als zzp’er maken die een slechte tijd door, (ook onder de leden zullen veel zzp’rs zijn)
Mijn voorstel:als we de lessen van deze mensen willen behouden voor de toekomst, kunnen we misschien een ondersteuning bieden .
Ik kan zeker niet in ieders portemonnee kijken, we hebben misschien allemaal te maken met instabiele financiële situaties, de een erger dan de ander.
Maar als we allemaal onze abonnementskosten blijven betalen en de lessen via streaming kunnen krijgen, iedereen werkt thuis (straks iedereen met de op handen zijn de “lock op”), zouden we kunnen functioneren als ‘vangnet’ en de kwaliteit van onze lessen garanderen en blijven we (hopelijk) gezond.
Het is maar een idee, ook ik heb een klein pensioen en een zzp’r als echtgenoot die ziek is.
Dit gaat over solidariteit en wat we willen doen (en kunnen) voor een ander en er zelf ook nog baat bij hebben?!
Misschien moeten er details veranderd worden in de prijzen, maar toch vraag ik jullie allen dit te overwegen in het belang van de docenten  maar ook je eigen belang.
Overigens  zijn andere voorstellen voor solidariteit gaarne welkom!
Veel sterkte allemaal
Vergeet niet: gedeelde smart is halve smart.
Margot Hopman
ADD COMMENT