kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

TEST JE VETZUURGEHALTE

concentratieproblemen
somberheid
huidklachten (bv. eczeem)
hoofdpijn
ontstekingen
menstruatiepijn
overgangsklachten
overgewicht
hart- en vaatziekten
diabetes type 2
hoge bloeddruk
langzame wondheling
gewrichtsklachten
libidoverlies
oogklachten
Iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd
Enerzijds uit omega 3-vetzuren: een belangrijke schakel in onze evolutionaire ontwikkeling tot mens… maar door ons moderne leven en onvoldoende inname van zeegroenten en zeevoedsel hebben we daar bijna allemaal een tekort aan. Anderzijds hebben we teveel omega 6- vetzuren door de bewerkte voeding die we vandaag de dag eten.

De gezonde omega 6 / omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager
Het is een voorwaarde om je gezondheid bij klachten goed te kunnen herstellen. En het is preventief net zo belangrijk om je gezondheid te behouden en te versterken. Maar vandaag de dag hebben we bijna allemaal een veel te hoge verhouding. Dat loopt op tot extremen van 25:1.

Hoe is jouw vetzuurbalans?
Het is mogelijk om jouw omega 6 / omega 3-balans in kaart te brengen. Het geeft veel inzicht in jouw gezondheid. Een optimale omega 6 / omega 3- balans hoort dus lager dan 3:1 te zijn. In de praktijk heeft bijna iedereen een verkeerde omega 6 / omega 3-balans, dus een balans bóven de 3:1.
EQology, een Noorse producent van voedingssupplementen, biedt de mogelijkheid om met een vingerpriktest jouw vetzuurbalans te meten.
Het is een simpele test waarbij je een druppel bloed afneemt. In de bijgeleverde retourenvelop stuur je het materiaal op naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo (Noorwegen).

Het herstellen van je vetzuurbalans kost minimaal 4 maanden.
Daarom biedt EQology een pakket aan met 2 vingerpriktesten en 6 maanden visolie. De eerste vingerpriktest doe je bij het begin, en de tweede test doe je na ongeveer 5 maanden. Zo doe je een “voor & na” meting en kun je zelf constateren hoe krachtig je vetzuurbalans verbetert en herstelt.
Eén maandje of twee maanden visolie slikken heeft geen zin, omdat de buitenkant van iedere cel – ook van de rode bloedcellen – uit vetzuren bestaat. Dit vernieuwingsproces duurt minimaal 4 maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken. Letterlijk. En hoe flexibeler, hoe gezonder, want voedingsstoffen kunnen beter de cel in en afvalstoffen kunnen beter de cel uit.

De visolie van EQology
EQology biedt een heel slim combinatiepakket aan: vingerpriktesten én een fantastische zuivere visolie. En door die combinatie vind is het zo’n mooi product: het geeft je écht leiderschap over je gezondheid. Je meet hoe groot je probleem is, je kunt er vervolgens direct mee aan de slag én na 5 maanden kun je ook zien hoe het geholpen heeft. Motiverender kan het niet.

Maar daarnaast is de visolie van EQology op zichzelf ook gewoon een kwaliteitsproduct. Deze visolie:

heeft het MSC keurmerk (duurzame visvangst*)
is rijk aan de visvetzuren DHA en EPA
is één van de zuiverste visoliën ter wereld (totale oxidatiewaarde (TOTOX) 4-8)
hoe lager de TOTOX-waarde hoe minder geoxideerd, en hoe beter de vetzuren voor jouw lichaam bruikbaar zijn. Hoe geoxideerder een visolie, hoe minder bruikbaar voor je lichaam en hoe meer last van vieze (op)boeren). De visolie van EQology heeft de laagste TOTOXwaarde omdat de ruwe visolie al op de boot – in een vacuümomgeving – uit de vis wordt gewonnen. Natuurlijk is het even belangrijk dat de vis uit de zuivere ijskoude wateren rondom de Barentszzee wordt gevangen.
bevat ook olijfolie (omega 9) als antioxidant (olijfolie heeft NYIOOC Gold Award gewonnen. Omega 9-vetzuren zijn ook belangrijk voor cellen, en verminderen ook kans op hart- en vaatziekten)
bevat tevens vitamine E als antioxidant (gaat oxidatie van vetzuren – waaronder cholesterol – tegen), en lage dosering vitamine D3
is vrij van toxische stoffen (contaminanten), en vrij van doping (dus ook voor topsporters)
heeft een natuurlijke frisse citroensmaak
* Duurzaamheid staat bij veel mensen hoog in het vaandel. Niemand wil een product waarvoor een extra vissersboot moet uitvaren. In Noorwegen gelden strenge visserijquota. Door deze quota is de visstand in de Arctische wateren weer aan het toenemen. De visolie van EQology wordt gemaakt uit kabeljauw, gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust. Na het fileren van de vis ging de rest van de vis oorspronkelijk richting diervoeding. Nu wordt deze ‘verloren biomassa’ gebruikt om de visolie van EQology van te maken. Deze biomassa (dus overige delen van de vis) is enorm rijk zijn aan DHA, een vetzuur dat essentieel is voor ons brein. Door de visserijquota kan EQology ook niet de hele wereld aan visolie helpen. Gelukkig komt er naar verwachting dit jaar ook een plantaardige veganalgenolie op de markt.

Officiële Europees goedgekeurde gezondheidsclaims
De omega 3-vetzuren DHA en EPA hebben zelfs verschillende officiële gezondheidsclaims. Een gezondheidsclaim kan alleen gebruikt worden als deze op de Europese lijst van goedgekeurde claims staat. De volgende claims zijn goedgekeurd:

Gezondheidsclaims omega 3-vetzuren en EPA/DHA:

ALA draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 gram.
DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.
DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.
EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.
Gezondheidsclaims omega 3-vetzuren en EPA/DHA bij kinderen:

Essentiële vetzuren zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van kinderen.
De inname van DHA draagt bij tot de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden.
De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.
De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.
Wil jij ook:

het risico op hart- en vaatziekten minimaliseren?
je ontstekingskans verminderen?
een optimale hersenfunctie?
het immuunsysteem krachtig ondersteunen?
de bloeddruk positief beïnvloeden?
een goede spierfunctie?
jouw bloedvetten – waaronder cholesterol – in balans brengen?
preventief werken aan jouw gezondheid?
Dan is de combinatie van vingerpriktesten en visolie van EQology iets voor jou.

Maar wat kost het?
Een vingerpriktest van EQology kost normaal gesproken 84 euro. De druppel bloed gaat anoniem naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo. Na 15-20 werkdagen kun je de uitslag opvragen. EQology biedt je een pakket met 2 vingerpriktesten en 8 flessen visolie (300 ml per fles). De dosering is als volgt:

maand 1 en 2: 20 ml per dag (dus 2 flessen per maand in de eerste en tweede maand. 20 ml is een dubbele dosering om ervoor te zorgen dat de vetzuurbalans sneller richting normaalwaarden wordt hersteld)
vanaf maand 3 t/m maand 6: 10 ml per dag (dus 1 fles per maand)
bij de flessen visolie wordt een maatbekertje geleverd
De visolie van EQology kost 33,63 euro per fles, dus 8 flessen kosten in totaal 269 euro. Normaalgesproken zou je voor het pakket betalen:

– 8 flessen visolie: 269 euro
– 2 vingerpriktesten: 168 euro
– Totale pakketprijs: 437 euro

Maar EQology heeft een prikkelende combinatieprijs
Bij afname van het pakket visolie biedt Eqology de vingerpriktesten voor slechts 15 euro per stukaan, dus 30 euro voor 2 testen. De totaalprijs wordt daarmee 299 euro inclusief BTW voor het hele pakket – een korting van 138 euro.

Voor dit bedrag krijg je:

2 vingerpriktesten (inclusief beschrijving en retourenvelop naar laboratorium Vitas in Oslo)
8 flessen visolie (lekkere frisse visolie met lichte citroensmaak) o gratis verzending pakket
gratis doosje vitamine K2 Eqology (t.w.v. 25 euro)
het belangrijkste: een sterke en meetbare vetzuurbalans, wat een positieve impuls voor jouw gezondheid is
Niet nodig? Geld terug.
Je loopt geen enkel risico: als jouw omega 6 / omega 3-balans al lager is dan 3:1 (en dus in orde) krijg je je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen.
Gezondheid is misschien onbetaalbaar, maar er (verstandig) in investeren wordt op deze manier wél betaalbaar. Het is nu voor iedereen toegankelijk, en indien gewenst kun je ook gespreid betalen

Ben jij klaar om in je gezondheid te investeren? Voor meer info mail: [email protected]

[Bron: EQology, 2019]

vis 2.jpg

ADD COMMENT