kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Maikel Roethof

Maikel Roethof

Personal Trainer

email: maikel@kyosan.nl

Al enkele jaren geef ik verschillende soorten sportlessen bij Kyosan, waaronder ook Personal Training. Zoals de naam al zegt ga ik bij deze training af op wat de persoon wil en nodig heeft. Het persoonlijke doel kan variëren van fit worden, spieren opbouwen, tot het aansterken voor na bijvoorbeeld een operatie. In veel gevallen zoek ik de grenzen op, wat in de praktijk resulteert dat mensen sneller resultaat zien en/of voelen.

Vaak onderschatten mensen wat het lichaam aan kan en dagen ze zichzelf te weinig uit waardoor het lang duurt voor dat ze eens wat merken. Daarnaast merk je dat mensen mentaal ook rustiger en sterker worden. Aan het ijzer hangen of hoog intensieve oefeningen doen betekent dus niet alleen maar dat je er groot en sterk van wordt. Daarbij wordt natuurlijk de intensiteit bepaald door wat de persoon aan kan en wat het doel is. Schrijf je in voor een training en daag jezelf uit!