kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Helen Land

Helen Land

Helen Land

Yogadocent & Masseur

“Bewegen is altijd een onderdeel van gezond leven”, dat heb ik van huis uit meegekregen. Door het omgaan met blessures ben ik meer gaan leren over het menselijk lichaam en de uitgekiende onderlinge samenhang ervan bij beweging. In 2009 ben ik daarom begonnen aan een 4 jarige Massage Therapie opleiding. Sindsdien ben ik bezig een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen om er voor te zorgen dat spanningen in lichaam en geest, die ook fysieke pijn kunnen veroorzaken, minder worden tot zelfs verdwijnen.

Massage, eventueel gecombineerd met lichaamsbeweging, kan ingezet worden om te herstellen na ziekte, om te revalideren na een blessure of als manier om toe te werken naar een optimaal lichaamsgewicht, mogelijk als onderdeel van leefstijlbegeleiding.

Dit is voor iedereen een onderwerp van aandacht. Oud, jong, dik of dun, 100% gezond of geblesseerd. Bewegen kan op heel veel, mogelijk alternatieve, manieren zolang je er plezier in hebt.

Bij Kyosan geef ik massages (zowel ontspanning-, als diepe weefselmassages) en geef ik les in de Yoga Swing.