kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Agnes Roethof

Agnes Roethof

Kinderyogadocente

email: agnes@kyosan.nl

Agnes Roethof is een gecertificeerd kinderyogadocente. Zij rondde met succes de kinderyoga opleiding af bij Helen Purperhart aan de Jip en Janneke Academie in Almere. Agnes beoefent zelf verschillende soorten yoga. Die ervaringen, de rust en balans die zij bij zichzelf vindt, wilt zij graag delen. Zij vindt het fijn om rustige momentjes te creëren voor kinderen die het in deze tijd best druk hebben. De lessen kenmerken zich door een afwisseling van dynamische bewegingen en ontspanning.

Kindergerichte yogahoudingen, dans, meditatie en verhalen. Spelenderwijs worden kinderen bewust van hun ademhaling en leren zij makkelijker en sneller te ontspannen. De fantasie en creativiteit worden bevorderd via spel, voorlezen, tekenen en/of schilderen. Yoga brengt rust en vooral plezier en is niet prestatiegericht. Ben je nieuwsgierig geworden en is dit echt iets voor jouw kind? Op aanvraag verzorgt Agnes ook yogalessen voor buitenschoolse opvang, op kinderfeestjes of op school als vervanging van een gymles.