kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

2 tot 6 kilo afvallen in 10 dagen?

Met de trainingsmethode Sportvasten is dit mogelijk! Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding.

Cijfers

In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
 • Meer energie & een fitter gevoel
 • Verbeterde sportresultaten
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

 

Extra motivatie; doe het Sportvasten samen!

Samen Sportvasten zorgt ervoor  te Weinig motivatie kan komen doordat je geen voldoening haalt uit het sporten of omdat je het saai vindt in je eentje. Een sportbuddy is dé oplossing! We geven je 5 voordelen van het samen sporten. Zeker weten dat jij op zoek gaat naar sportbuddy en samen er voor gaat!

 1. Gezelligheid en plezier
  Het is natuurlijk veel gezelliger om samen te sporten! Bijkletsen, lachen, elkaar uitdagen en achteraf wat drinken.
 2. Extra motivatie
  Je sportbuddy kan je helpen om van die bank af te komen. Ook geeft samen sporten je extra motivatie om het beste uit jezelf te halen tijdens het sporten.
 3. Succes delen
  Samen doelen en resultaten behalen is leuk! Je kunt je succes delen en dit versterkt het gevoel van voldoening wat je uit het sporten haalt.
 4. Competitie
  De beste willen zijn: dat willen we allemaal. Samen sporten geeft je een stukje competitie. Dit zorgt voor een spelelement wat het sporten extra leuk maakt.
 5. Niet afzeggen
  Als je hebt afgesproken om te gaan sporten met je buddy, kan je het eigenlijk niet maken om af te zeggen. Je hebt hier niet alleen jezelf mee, maar ook je sportbuddy! Je laat de ander niet zitten en zo is het andersom ook. Er voor elkaar zijn en er samen voor gaan, zorgt er voor dat jullie het sporten langer vol kunnen houden.

Meer info

Mail voor mail info naar [email protected]

sportvasten

 

 

ADD COMMENT