kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

sportvasten

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness én maak kans op fantastische prijzen!

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness én maak kans op fantastische prijzen!
De Bedrijfsfitness Startweken zijn weer losgebarsten, een gezonde zaak! Sport jij al via bedrijfsfitness bij ons? Zorg dan dat je er nu bij bent: t/m 31 oktober 2019 maak jij kans op een stedentrip of een van de andere, fantastische prijzen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een collega tippen over jullie bedrijfsfitnessregeling.

Sport jij nog niet via bedrijfsfitness bij ons, maar is jouw werkgever wel aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Schrijf je dan snel in voor een bedrijfsfitnessabonnement! Dan sport je voortaan niet alleen extra voordelig maar maak je ook nog eens kans op de prijzen!

Zo werkt het
Meedoen is heel eenvoudig! Meld je uiterlijk 31 oktober 2019aan voor een bedrijfsfitnessabonnement via de bedrijfsfitnessregeling jouw werkgever. Je maakt dan automatisch kans op de prijzen die Bedrijfsfitness Nederland beschikbaar stelt. Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Heel goed! Dan kan je meedoen door een collega te tippen via jullie bedrijfsfitnessregeling. Hoe meer collega’s komen sporten, hoe beter! Wil jij dolgraag bij ons bedrijfsfitnessen, maar is jouw werkgever (nog) niet aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Tip dan je werkgever en maak ook kans.

Lees hier hoe je je kan aanmelden of jouw collega of werkgever kan tippen.

Het prijzenpakket
Natuur is jezelf fit voeleen door te sporten de grootste beloning. Maar daarnaast verloot bedrijfsfitness Nederland fantastische prijzen die te maken hebben met sport, gezondheid, voeding of mindset! Het prijzenpakket bestaat uit:

– De hoofdprijs: een stedentrip naar keuze, voor 2 personen.
– Draadloze JBL koptelefoon
– Draadloze JBL oortjes
– 3x een nutribullet blender
– 4x een polar hartslagsensor
– 5 x een foamroller
– 10x het boek ‘Happy life 365’ van Kelly Weekers

Veel sportplezier!

ADD COMMENT