kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

Nieuwe docent bij Kyosan

Kyosan heeft een nieuwe docent, namelijk Shanna! Ze komt verschillende lessen geven; van yoga tot functioneel trainen. Haar motto is; een dag niet gesport is een dag niet geleefd.

Docent Shanna aan het woord:

Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de dumbbells, halterstangen en andere fitness apparaten, wat mij heeft aangestoken voor het hebben van een sterk, fit en gezond lichaam. Uiteindelijk heb ik van deze passie mijn beroep mogen maken. Mijn personal trainingen zijn dan ook gericht op kracht, conditie en een algehele lichamelijke fitheid en daarnaast ben ik voedingsconsulent. Alles wat we doen hoort in balans te zijn. We zouden kunnen zeggen “je bent wat je eet”. Bij een gezond en fit lichaam hoort een gezonde en sterke geestelijke gesteldheid. Ik wil yoga en functioneel trainen inzetten om een balans te vinden tussen lichaam en geest.
Ik ben opgeleid voor ontspanningsmassage en van een fysiotherapeut heb ik technieken mogen leren voor bindweefselmassage en triggerpoints te behandelen. Gun je lichaam een onderhoudsbeurt!
  • Gecertificeerd EMS Trainer
  • Massagetherapeut
  • Gewichtsconsulent (in opleiding)
  • Funtional Vinyasa & Hatha Yoga Teacher (in opleiding)

ADD COMMENT