kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

Massages van Edith Kuijl-Wolfers bij Lifestyle Loenen

Sinds januari 2019 geeft Edith Kuijl-Wolfers massages bij Lifestyle Loenen. Zij maakt gebruik van verschillende massagevormen. Lees hier de meest gebruikte vormen.

Klassieke massage

De meest bekende massage is de klassieke massage, waarbij je op je rug of je buik op een massagetafel ligt. Dit is een total body massage voor ontspanning en souplesse.

Aqamamassage

Aqamamassage is minder bekend. Je ligt hierbij op je rug op 3 grote waterzakken met warm water. Door de waterzakken kan de masseur tussen het lichaam en de waterzak komen. Hiermee kan de achterkant van het lichaam worden gemasseerd. Veel mensen met rug en nekklachten vinden deze vorm van masseren erg prettig. Ook zwangere vrouwen kunnen tot vlak voor de bevalling gemasseerd worden op deze manier. Afhankelijk van het jaargetijde en de individuele wensen is de temperatuur van de zakken aan te passen.

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een massagevorm om vocht weg te masseren.  Mensen houden vaak vocht vast bij de benen, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, na een knie operatie of na kneuzingen.

Manuele voetreflexzonemassage 

Manuele voetreflexzonemassage is een techniek waarbij alleen de voeten behandeld worden. Op de voetzolen zit een soort landkaart van het hele lichaam. De zone van de lever vind je bijvoorbeeld alleen op je rechtervoet. Vaak sluit ik een lichaamsmassage af met een manuele voetreflexzonemassage.

Massage inplannen of meer informatie? Bel Edith Kuijl-Wolfers op 06146508665. Spreek de voicemail in en je wordt teruggebeld. Beschikbaarheid: maandag tot en met donderdag, inclusief de avonduren.

Massage voet.png
ADD COMMENT