kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Focus, Fit & Food.

We werken in onze lifestyle visie met drie fasen.
1
focus
FOCUS

Een ongezonde leefstijl zorgt voor meer dan 70% van alle ziekten en klachten. Gevolgen van een slechte leefstijl voltrekken zich in slowmotion en daarmee zien we de achteruitgang zelf niet. Sterker nog, we raken er aan gewend tot het te laat is. Dus moeten we de gevolgen voor zijn. Een goede focus is dus de eerste stap bij de verandering van je leefstijl.

2
fit
FIT

Werken aan een fit lichaam kost inspanning, planning en tijd. Wij helpen je met het fysieke en mentale. Bewegen doen we in kleine groepen, met aandacht voor houding en plezier staat daarbij voorop. Je vindt bij ons tips voor thuis in de groepslessen, workshop en personal trainingen.

3
food
FOOD

Iedereen weet wat-ie lekker vindt, maar wie weet wat lekker én gezond is. Het is een misvatting dat gezonde én lekkere voeding veel tijd en moeite kost. Eenvoudig door goed voorbereiden, liefst puur en onbewerkt. Bij ons kom je voor een persoonlijk advies op maat of je komt naar een workshop.

Gewoontes veranderen

Denk groot, maar begin klein.

Probeer eerst een kleine stap te maken in de richting die je op wilt. Als je wilt leren autorijden, moet je eerst leren wat bijvoorbeeld de gas, rem en schakel pedalen zijn.

Houd je vooruitgang bij.

Wat leer je elke keer en wat vergeet je. Schrijf deze punten op. Zo heb je een beter overzicht van je vooruitgang.

Neem hulp aan.

Ook al lijkt het weer een stap de andere kant op, vrienden en familie zijn er altijd om je te helpen. Door hen te vertellen wat je wil leren of veranderen, kunnen zij jou hierin ondersteunen. Wanneer je bijvoorbeeld je theorie wilt halen voor je auto is er vast iemand die je kan overhoren of je kan helpen met de lastige delen.

Beloof het jezelf.

Wanneer het je lukt een gewoonte aan of af te leren, mag je jezelf best wel belonen. Bij het halen van je rijbewijs, mag je best wel de auto van je vader een dagje lenen.