kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons
yoga

Yoga

Barre Yoga

Nieuw bij Kyosan

In de studio combineren we Yoga met Dans, Pilates en Fitness. Op verschillende niveaus werk je aan kracht, rompstabiliteit en flexibiliteit. We gebruiken Pilates ballen, gewichten en nog het meest je eigen lichaamsgewicht.
Zie je jezelf al liggen op je matje met je voeten over de barre?

Aerial Yoga Swing

Onze specialiteit

Letterlijk yoga in een swing, oftewel yoga in de hangmat. Met de Aerial Yoga Swing ontdek je dat je lichaam meer kan dan je denkt en dat je langer in een yogahouding kan blijven.

Binnen een groepsles, kun je je eigen tempo bepalen. Plezier maken staat voorop. Mogelijkheden met de yogaswing zijn oneindig, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast wordt de yogaswing op therapeutisch vlak worden gebruikt, bijvoorbeeld voor manuele therapie, osteopathie en fysiotherapie.

Mindful Yoga en meditatie

Voor wie echt ontspanning wil

Met 30 jaar ervaring in mediteren geeft Sanne deze les van anderhalf uur. Je start met totale ontspanning, gevolgd door yoga oefening ter bevordering van de souplesse, met aandacht voor de ademhaling. De les eindigt met telkens verschillende vormen van mediteren. Denk aan stilte-meditatie, geleide meditaties, klankschalen en gongen. Om vervolgens met een kop thee vroeg je bed in te duiken.

Aandacht en leven in het NU! Mindfulness is bewust aanwezig zijn in het huidige moment. Helemaal wakker zijn en zonder oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt.

Hierbij kijk je mild naar jezelf. Je bent oplettend. Het is eigenlijk een vorm van zelfonderzoek. Aandacht voor het NU is het kernthema van de aandachttraining. Door de ademstroom te volgen blijf je in het HIER en NU. Wil je het nu ervaren, doe dan met deze training mee. Bewust met je ademhaling omgaan door middel van yoga- en meditatie-oefeningen.

 

Yin Yoga

Easy Yoga | Yin ( woensdag avond )

Een les met aandacht voor de wervelkolom. Een rustige functionele yoga flow opbouwen om de stijfheid van je (werk)dag van je af te schudden, souplesse en rust in je lichaam en geest te krijgen. Wij sluiten de Easy Yoga serie met een Yin yoga serie om naar binnen te keren en dieper te werken aan je bindweefsel. Wij sluiten af met een heerlijke eindontspanning.

 

De Aerial Yin Yoga

Restorative Yin Yoga houdingen in totale ontspanning, zodat je beter in staat bent om los te laten. Yin Yoga stimuleert de gezondheid van je bindweefsel en hierdoor je algemene gezondheid. Het brengt je in staat om naar binnen te kijken, soms ook in hoeken waar we liever niet willen kijken, om op die manier je de mogelijkheid te geven om veranderingen te brengen in lichaam en geest.

 

Power Yoga

Poweryoga is een vorm van fitness voor een sterk en gezond lichaam. Het is een krachtige, dynamische vorm van yoga. De les start met 10 zonnegroeten, achtereenvolgens volgen staande, zittende en liggende houdingen. De les eindigt met een ontspanning.