kyosan

Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding, werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

+31 (0)6 290 238 20
‭+31 (0)6 52 42 15 25
Volg ons

Kyosan

Blije Yogi’s, blije docenten

‘INTELLIGENCE IS THE ABILITY TO ADAPT TO CHANGE’

De wereld staat even stil. Abrupt tot halt geroepen. De eerste vraagtekens omtrent werk, zorg, kinderen en de globale economie zijn gezet. Oh en toen kwam het hamsteren…. Maar what about Kyosan? 

Werken aan een gezond lijf, een gebalanceerde levenstijl en de warme sociale contacten onderhouden? Hoe gaat dat verder? Kyosan kwam bij de eerste maatregelen meteen in actie:  Lessen gingen de eerste week met drie personen, buiten, met veel afstand door. Door nieuwe maategelen heeft Kyosan binnen no time het gehele rooster online te weten realiseren. En…That’s so much fun!! De kreten die ik ken vanuit business calls (zoals ‘ mijn camera doet het niet, ik hoor je niet, het loopt vast, achtergrond geluiden, kinderen’) komen nu uit de microfoons van mijn mede-yogi’s. Daarnaast natuurlijk hard werken en zweten op het matje thuis met een live stream op de TV. Zie ook de foto’s. Ondertussen weten de docenten haarfijn welke ‘fouten’ in de individuele huizen worden gemaakt. Als snel hoor ik tussen de opdrachten door: “Anne niet overstrekken”.

Ook na inspanning van de les, tijd voor ontspanning. Inspirerende woorden die de huiskamer vullen: “Moeder natuur krijgt een pauze van ons. Wij krijgen een pauze van de sneltrein waar we inzitten. Heb vertrouwen.”

Namaste

Anne

Om met elkaar in contact te blijven en fit te blijven:

KLIK HIER VOOR LIVE STREAMING 10 LESSEN

ADD COMMENT